I UR OCH SKUR

AUGUST

"Var glad över varje smutsig fläck på dina barn. Varje fläck är ett bevis på att du har hälsosamma ungar."

 

 

 

Ansökan om plats på

NATURFÖRSKOLAN AUGUST!!

Här går det bra att lämna en Platsansökan/intresseanmälan. Ködatum blir det datum som anmälan inkommer till oss.

Ansökningar som kommer via vanliga mailen skrivs inte in i kösystem! För att få en plats ska ansökan göras nedan i formuläret!

Se under taxa/kö fliken för mer info. ang. vår köhantering.

Vi vill av respekt för vår verksamhet och vår filosofi med att bedriva uteverksamhet, att ni går in under fliken AUGUSTFILOSOFI/VERKSAMHETEN och läser ordentligt innan ni söker plats, för att försäkra er om att detta är rätt förskola för just ert barn! Ni kan dessutom ringa och boka ett infomöte med oss. 

I och med den nya GDPR lagen som trädde i kraft i Maj 2018 har vi lagt till nedanstående text. I samband med att ni ansöker här nedan om en plats för ert/era barn på Naturförskolan August samtycker ni oxå till att era personuppgifter behandlas av Naturförskolan August.

Om ni inte vill att vi skall behandla era personauppgifter på nätet trycker ni ut en platsansökan och kommer in med den direkt till oss.

Jag samtycker till att mina personuppgifter som jag lämnar i min ansökan om köplats för mitt barn behandlas av Naturförskolan August för att kommunicera information om lediga platser, hantera och administrera min ansökan, tillhandahålla kö för förskolan samt förbereda erbjudande om plats på förskolan. syftet att förenkla administrationen kring min ansökan samt att underlätta kommunikation mellan mig och förskolan. Mina personauppgifter gallras när jag har meddelat att jag inte längre önskar kvarstå som sökande för mitt/mina barn, om jag erbjudits plast på förskolan eller om ansökan om plats avslås. Mer information om förskolans behandling av personuppgifter och dina rättigheter finner du i vår personuppgiftspolicy som du hittar under fliken till vänster. Har du några frågor om hur vi behandlar personauppgifter inom Naturförskolan August så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. våra kontaktuppgifter är

Marlena Larsson, Naturförskolan August, 0703542830, 0703542832

 

 

 

Vi klättrar, hoppar och kryper i skogen och på gården, för att träna vår motorik!! Och för att det är spännande och liite farligt att vara högt upp på ett berg!!

Ditt namn

Din e-post

Mobilnummer/Hemnummer

Barnets namn

Adress

Födelsedata ååmm

Beräknad tid/vecka

När vill ni börja

Förälder nr 2

E-post

Mobil nummer

Vilken avdelning

Ev. annan info ni vill delge oss